Gespierde, langharige mannen

Mannen. Ze zijn heerlijk. De typische mannengeur en de lange haren van het type waar ik op val maken me wild. Al helemaal als ze een beetje lomp zijn en vol zitten met zelfvertrouwen. Een bierbuik mag ook zeker wel, als ze maar gespierde armen hebben. Ik kick op gespierde armen. Afijn. Ik ga vaak naar metal concerten, daar loopt vaak veel rond wat voldoet aan deze omschrijving. Ik krijg dus vaak honger, maar ik ga altijd netjes naar huis om te eten. Althans, daar zorg ik wel voor; want op zo’n dag heb ik me niet geschoren.

Als het mij niet handig lijkt om met iemand tussen de lakens te belanden, bijvoorbeeld omdat ik een vriend heb, heb ik bepaalde trucjes. Een daarvan is mezelf niet scheren. Ik ben obsessief als het gaat om lichaamshaar. Alles moet namelijk glad zijn, van enkel tot neus. Het is een vrij preventieve maatregel als ik mijn haargroei in de vrije loop laat. Het is een garantie dat ik geen foutjes bega. Ik ben zelfs zo obsessief dat ik bij enkele stoppeltjes al in de weer ga met mijn Venus Vibrance. Ik scheer zo vaak dat het meerdere malen weleens fout is gegaan. En onder de douche bloedt je als een rund, hoe klein het sneetje ook is. Maar doorgaan doen we, want het haar moet er af. Obsessiviteit van de bovenste plank dus.

Ik stond laatst in de kroeg, omringd door mijn mooie mannen posse, toen het onderwerp aan bod kwam. “Hoe heb jij je doos het liefst?” vroeg gespierde langharige man #1 aan gespierde langharige man #2. En de discussie was aan. Er kwamen termen voorbij die mijn oren deden klapperen van nieuwsgierigheid. excuusstreepje, jungle strip, en natuurlijk de glorieuze bos. Ik stond er een beetje stilletjes bij. Geen van de mannen noemde kaal. Toen de vraag bij mij kwam lachte ik het weg en ging ik bier halen. “Saved by the bell” dacht ik. Maar mijn gedachten gingen wel tekeer.

Waar vrouwen vaak meegaan in de porno-trend, doen mannen het anders. Pas bij het uittrekken van zijn tighty whities, losse boxer of Hema onderbroek zal je weten wat je in huis hebt gehaald. Mannen met een compleet geschoren zaakje zijn ijdel en ietwat freaky in bed, mannen met een bijgeknipte schaamstreek zijn makkelijk af te richten, of ‘in de kast’ homo. Maar de ‘normaalste’ man heeft toch wel een ongetrimde bush. Nu zie ik de mannen waar ik mee stond te praten er niet voor aan om een gladde zak te hebben, maar daar zullen we niet achter komen. Want ook deze avond had ik mijn preventiemaatregel getroffen.

Mijn ervaring is toch wel dat mannen willen neuken, wat je daar beneden ook hebt groeien (of niet). Voor vrouwen ligt dat gevoeliger. Mijn beharing beschermt me tegen spontane avontuurtjes. Maar als het puntje bij paaltje komt, vrees ik dat mijn obsessie met een gladde doos mij niet kan beschermen. Want als zo’n langharige, gespierde man op mij af komt… Daar kan geen Venus Vibrance tegenop.

Geplaatst op 11/02/2015, in Column en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: